Most, vagy soha utazás Spanyolországba!

KIHAGYHATATLAN!

A csodálatos Észak-Spanyolország:

Santander és San Sebastian mesés tengerpartjait is megtekinthetik, mindemellett meseszép gótikus katedrálisok is várnak ránk. Hogy lehetne teljes egy Spanyolországi út, igazi borkostoló nélkül, ezért a méltán híres spanyol borvidékeket sem hagyhatjuk ki a túrából!

Dátum (repülővel) : 07.02-06.-ig.

232.000 Ft/fő+ ill.

A nagy Spanyol körütuazás:

Most ellátogathat a csodálatos szépségű, hihetetlen történelmi múltar rendelkező Gibraltár városállamába. Emellett másik 9 várost is, amik mind mesés építészeti remekművek. Többek közzött: Granada-t, Sevilla-t, Toledo-t. Az út során 9 világörökségi területet ismerhet meg, és még ennél is több élményt szerezhet!

Dátum (repülővel).: 2018.09.16-23.

355.000 Ft/fő+ ill.

Mór emlékek Andalúziában:

Kiváncsi arra, vajon hol nyugodhat a híres felfedező, Kolombusz Kristóf? Megismerné és képeket készítene a gibraltári majmokkal? Mindig is meg akarta csodálni saját szemével, a mórok által épített Alhambrát, ami egy igazi építészeti mestermű? Vagy esetleg már régóta el szeretett volna látogatni a Mezquita épületébe, ami egyben mecset és templom is egyaránt? Akkor nincs mire várnia, itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy minden álmát valóra válthassa! Utazzon velünk, és fedezze fel a Mór emlékeket még idén!

Dátum (repülővel): 2018.09.25-29.

255.000 Ft/fő+ill.

További információért várom irodámban: Pécs, Citrom utca 18.

Vagy érdeklődjön e-mailben az info@isztriatoursz.hu, vagy a 0672/215-686 telefonszámon.

További akciós utak