Általános Információk

Kérjük,hogy az utazással kapcsolatos információkat , az Általános Utazási Feltételeket és a hozzá szervesen kapcsolódó Általános Információkat, az esetleges félreértések elkerülése érdekében, szíveskedjenek figyelmesen elolvasni.

Az Árakról általánosságban

A kínálatunkban feltüntetett szálláshelyek árai a legtöbb esetben 8 nap/7 éjszakás vagy 1 éjszakás tartózkodásra vonatkozóan lettek megadva. Az egyhetesnél rövidebb tartózkodási idő (vagy turnusbontás) a legtöbb esetben felárat von maga után, melynek mértéke szálláshelyenként különböző lehet. Áraink nem tartalmazzák az üdülőhelyi illetéket és az útlemondási biztosítást! A csoportos árak a legtöbb esetben eltérőek publikáltaktól. FONTOS: megjelentetett árainkat a Kés H bank eladási árfolyamán számított 1 EUR= 275 Ft Árfolyamig tudjuk tartani. Az ezt meghaladó árfolyamváltozás mértékével emelkedik a teljes díj összege !

Apartman Árak

Az apartmanok bérleti díját lakásonként, önellátással adtuk meg. Az apartmanokat az utazási Szerződésben meghatározott létszámnál több személy nem veheti igénybe, míg kevesebb utas esetén egyes esetekben felárat számíthatnak fel. Két éves kor alatti gyermek részvételét is jelenteni kell a szerződés megkötésekor, esetükben a szállásadó külön díjat számíthat fel.

Kedvezmények, ISZTRIA TIPP

Az árjegyzékben külön tüntettük fel a kedvezményeket, melyek között számos korosztályonkénti gyerekkedvezmény, felnőtt pótágy kedvezmény, és több egyéb időszakos Kedvezmény szerepel. Szeretnénk felhívni a kisgyermekes családok figyelmét, hogy több helyen meghatározott korosztályig, ellátással ( vagy anélkül) ingyen vihetők a család legfiatalabb tagjai.

Helyszínen fizetendő szolgáltatások

A helyszínen fizetendő költségeket, felárakat (regisztrációs díj, kaució, parkolás, ÖKO felárak, takarítási díj, kedvencek - stb.) valamint a helyszínen megrendelhető és fizetendő szolgáltatások árait az adott szálláshelyeknél külön feltüntettük.

Biztosítások

Ajánlataink árai ne tartalmazzák, az Un. Útlemondási (Stornó) biztosítást. Ez a biztosítási forma előre nem látható okok – betegség, baleset, családon belüli haláleset stb – miatti elállás esetén nyújt fedezetet. Azon utasaink, akik külön kívánják megkötni ezt a biztosítást, irodánkban kérhetnek bővebb információt. Baleset, betegség és poggyászbiztosítás külön köthető irodánkban vagy e-mailen.

A szálláshelyek osztályba sorolása

Szálláshelyeink osztályba sorolását minden esetben az adott ország illetékes hatóságai végzik. Az osztályba sorolás évközben változhat, eshet, illetve emelkedhet egyes szálláshelyek kategóriája. Ezekért a változtatásokért felelősséget nem vállalunk.

Szállodai szobák

Szeretnénk felhívni utasaink figyelmét, hogy a szállodai szobáknál a tenger felőli elhelyezkedés – nem tengerre néző szobákról van szó – a legtöbb esetben nem biztosít Tengerre nyíló szabad kilátást, mivel azt pl. növényzet, épületszárny ( más egyéb ) akadályozhatja.

Apartmanok

Az apartmanokban a legalapvetőbb felszerelések vannak (kisebb hűtő, tűzhely, edények, tányérok, poharak, evőeszközök) elektromos gépek, kávéfőző, szűrő, kenyérpirító a legtöbb esetben nincs. Terítőről, konyharuháról, tisztító szerekről az utasoknak kell gondoskodniuk. Ha az apartman átvételekor bármilyen hiányosságot észlelnek, kérjük, szíveskedjenek azt a kulcsátvétel helyén azonnal jelezni. Az apartmanokban is be kell tartani a házirend szabályait. Kérjük, hogy az apartmanban keletkezett meghibásodásokat azonnal jelezzék a recepciókon, így elkerülhetők a felesleges költségek és félreértések. Az apartmanoknál sok esetben a nappalikban elhelyezett fekvőhelyek: kihúzható fotelágyak, heverők, emeletes ágyak is lehetnek, melyek méretüket tekintve kisebbek lehetnek a normál fekhelynél.

Magán apartmanok

A magán apartmanok esetében – mivel magánházakban kialakított szálláshelyekről van szó – Azonos kategórián belül is előfordulhatnak különbségek a bútorzat, alapterület felszereltség és a tengertől való távolság tekintetében. Ezekért a különbségekért irodánk- mivel azonos kategóriájú szálláshelyekről van szó felelősséget nem vállal. Azon utasainknak, akik nagyobb társaságban utaznak és ragaszkodnak az apartmanok egységes felszereltségéhez és szerkezetéhez, továbbá a házak egymáshoz közelebbi elhelyezkedéséhez, javasoljuk, hogy Üdülőtelei apartmant vegyenek igénybe.

Speciális kérések

A szobák, apartmanok kiosztását a helyszínen a recepciók végzik, ezért kérjük, hogy a szálláshelyekre vonatkozó speciális kérésüket (egymás melletti, földszinti vagy emeleti szoba stb.) már megrendelésük esetén szíveskedjenek jelezni, mert az érkezéskor e kérések a legtöbb esetben már nem teljesíthetők. Irodánk az Önök igényeihez igazodva minden esetben továbbítani fogja kérésüket a szolgáltatók felé. A kérések teljesítését azonban garantálni nem tudjuk, mivel az minden esetben az adott szálláshely aktuális telítettségi fokától függ. A szálláshelyek érkezéskor 14 óra (egyes estekben 16 óra) után foglalhatók el, míg elutazáskor a szálláshelyek 10 óráig kell elhagyni.

Életkor értelmezése

A kínálatunkban feltüntetett kedvezmények igénybevételéhez az életkor pontos megadása is szükséges. Amennyiben a 2-3 év alatti gyermekekre külön utalás nincs – szállodai elhelyezés esetén – úgy a szülők ágyában, ellátás nélkül ingyenesen kerülhetnek elhelyezésre. A feltüntetett további életkorokat a következő példa szerint kell értelmezni: 2- 12 éves korig: 2 éves kortól – 11.99 éves korig stb.

Kedvencek

Minden egyes szálláshelynél megemlítjük, hogy kisállatok vitelére nyílik- e lehetőség vagy sem (a legtöbb esetben feláras szolgáltatás) Kérjük, amennyiben úgy dönt, hogy kedvencét is Elviszi a nyaralásra szíveskedjen azt megrendelésekor előre jelezni, mivel előzetes engedélyeztetés szükséges lehet, valamint a megfelelő orvosi papírok beszerzéséről se feledkezzen meg.

Isztria Tours ügyelet

Irodánk 2009. május 4 től – szeptember 30 ig. szombaton is nyitva tart 09.00-12.00 óráig, így az utazás során esetlegesen felmerülő problémáikat azonnal jelezni tudják irodánk felé. Az ügyelet és elérhetőségeink: 06/70/413-1083 mobil telefonon.

Legfrissebb akcióink

Legfrissebb akcióinkról és a kedvezményes szálláshely foglalási lehetőségekről honlapunkon tájékozódhat.